Home Pedicure Voetreflex Hot stone massage Prijslijst Contact


Reijersstraat 37

6661GR Elst (Gld)

Telefoon: (0481) 842091

E-mail: info@hf-v.nl
STANDAARD BEHANDELING:

Dit bestaat uit het knippen van nagels en rondom netjes afwerken, verwijderen van eelt en evt. likdoorns en kloven, zo nodig ingegroeide nagel vrijleggen.(excl. nagelbeugel), als afsluiting voeten insmeren met een verzorgende voetencrème.

Duur behandeling uitgaand van ongeveer 45min.


DEELBEHANDELING:

Dit is een korte behandeling van ongeveer 20 min.

Hier kan ik U bijvoorbeeld afhelpen van alleen de likdoorn(s) als U verder  geen behandeling wenst, of bijv.  alleen drukvrij leggen van ingroeiende nagel.(excl. nagelbeugel)

Maar alleen nagels knippen kan ook omdat U bijv. moeilijk zelf bij de voeten kunt komen of de nagels zijn erg hard.


NAGELBEUGELS:

Dit kan soms nodig zijn bij een ingegroeide nagel om  hem goed uit te laten groeien.

Het is een (soort) kunststof plaatje waar spanning op staat wat op de nagelplaat bevestigd wordt, de bedoeling hiervan is dat de nagel dan weer netjes recht gaat uitgroeien.

Dit is een van de vele soorten beugels die mogelijk zijn, dat wordt per persoon en situatie bekeken wat mogelijk is.

Soms is een nagel drukvrij leggen al voldoende.


SCHIMMELNAGELS:

Schimmelnagels komen veel voor. Het is een verdikte nagelplaat die soms ook wat brokkelig is en kunnen een wat wit geel/bruingrijzige kleur hebben. Belangrijk om daar wat mee te doen want de schimmelnagel is erg besmettelijk. Als U hier vanaf wilt kan ik U daarmee helpen maar er wordt ook wat van U verwacht.

Wat ik voor U kan doen is allereerst de nagel dun frezen en zoveel mogelijk mycose (schimmel) verwijderen. Daarna bestaat er de mogelijkheid om een pakking op de nagel aan te brengen, de zogeheten GK-Methode die 24 uur blijft zitten om de schimmel nog even extra aan te pakken. Daarna is het de bedoeling dat U consequent iedere dag doorgaat met de nagel met een anti schimmel spray zelf thuis blijft  behandelen. Deze pakking moeten we wel met regelmaat blijven doen om resultaat te krijgen. (ongeveer om de 6 weken) De schimmel is een hardnekkig verschijnsel dat zich niet zo makkelijk laat pakken, ze hebben namelijk sporen (voor onze ogen niet te zien) die nog lang aanwezig kunnen zijn, daardoor kan de schimmel weer snel opkomen als we niet voldoende doorgaan met de behandeling. De behandeling is klaar als de nagel weer gezond uitgegroeid is, dat verschilt van 6, 8 maanden tot 1 jaar en soms zelfs langer, verwacht niet dat een schimmelnagel die we al een aantal jaren hebben er in korte tijd van genezen zijn. Ik zeg altijd, de aanhouder wint het.


NAGELREGULATIE d.m.v. gel:

Dit is een techniek met UV-gel waar ik cosmetische teennagelcorrecties mee kan verrichten zoals:

Bijv. bij schimmelnagels, als ik de nagel dun heb gefreesd en U wil toch met mooie teennagels in de open schoen (en dat willen we toch allemaal) dan kan ik er een gelnagel opzetten en U hebt weer een mooie nagel, en wat nog mooier is dat U gewoon door kunt gaan met de  behandeling met de anti-schimmelspray, want dat is en blijft wel heel belangrijk. Maar gelnagels kunnen voor meerdere correcties gebruikt worden, bijv. bij een gespleten nagel of als er een hele hoek uit de nagel is dan kan ik de nagel weer mooi in een geheel krijgen.


ORTHESE:

Een orthese is een op maat gemaakt siliconen hulpstukje.

Hiermee kunnen we pijnlijke drukplekken of wrijvingsplekken grotendeels ontlasten.


FRENCH PEDICURE:

Leuk voor de zomer, met een UV-gel maak ik een mooi natuurlijk wit randje op de uiteinde van de nagel en werk het totaal af met een mooie heldere glansgel, zodat de hele nagel een mooie natuurlijke glans krijgt. Deze gel zal ongeveer 4 tot 6 weken blijven zitten.

Dit kan ook met nagellak als U liever geen gel wilt.


COLLOR GEL:

Dit is een kleuren gel die ik opbreng als een nagellak, alleen moet ieder laagje gel die ik opbreng apart onder een uv-lamp laten drogen.

Het voordeel hiermee is dat U niet meer zit met beschadigen van de kleur, U kunt direct weer de kousen en schoenen aan, de gel hard meteen uit onder de uv-lamp. Daarbij blijft de kleur ook mooier, glanzender en langer op de nagels dan nagellak, ongeveer 4 tot 6 weken.


HAPPY FEET VOETENSPA :

Hierbij worden producten gebruikt van BCL (be care love) Natuurlijke producten met pure arganolie . (Zonder parabenen)

Om eens lekker je voeten te laten verwennen en eens tijd voor jezelf te nemen probeer dan eens een Happy Feet Voetenspa.

Dit bestaat uit:

-een Voetenbad: dat verkwikt de voeten, bevordert de doorbloeding en neemt de vermoeidheid weg.

-een Voetenscrub die de dode huidcellen verwijdert, doorbloeding bevordert en de voeten weer heerlijk zacht en glad maakt.

-een Kleipakking wat de voeten verzorgt en hydrateert en ontspant (is erg goed voor droge voeten of kloven).

-een Voet/onderbeen massage, wat de vermoeidheid uit de benen en voeten haalt en de doorbloeding stimuleert en een  heerlijk ontspannende   werking geeft.

Dit is een heerlijke cosmetische behandeling voor de voeten, maar bij erg droge voeten en evt kloven is dit geen luxe maar een must.

Maar ook een heerlijk begin om de voeten te verwennen wanneer de zon weer gaat schijnen en de slippers weer voor de dag komen.

Let wel, hierbij zit geen pedicure behandeling. Deze voetenspa is wel goed te combineren met een pedicure behandeling vooraf.

Vraag erna als U bij mij in de praktijk bent.