Home Pedicure Voetreflex Hot stone massage Prijslijst Contact


Reijersstraat 37

6661GR Elst (Gld)

Telefoon: (0481) 842091

E-mail: info@hf-v.nl
STANDAARD BEHANDELING:

Dit bestaat uit het knippen van nagels en rondom netjes afwerken, verwijderen van eelt en evt. likdoorns en kloven, zo nodig ingegroeide nagel vrijleggen.(excl. nagelbeugel), als afsluiting voeten insmeren met een verzorgende voetencrème.

Duur behandeling uitgaand van ongeveer 45min.


DEELBEHANDELING:

Dit is een korte behandeling van ongeveer 20 min.

Hier kan ik U bijvoorbeeld afhelpen van alleen de likdoorn(s) als U verder  geen behandeling wenst, of bijv.  alleen drukvrij leggen van ingroeiende nagel.(excl. nagelbeugel)

Maar alleen nagels knippen kan ook omdat U bijv. moeilijk zelf bij de voeten kunt komen of de nagels zijn erg hard.SCHIMMELNAGELS:

Schimmelnagels komen veel voor. Het is een verdikte nagelplaat die soms ook wat brokkelig is en kunnen een wat wit geel/bruingrijzige kleur hebben. Belangrijk om daar wat mee te doen want de schimmelnagel is erg besmettelijk. Als U hier vanaf wilt kan ik U daarmee helpen maar er wordt ook wat van U verwacht.

Wat ik voor U kan doen is allereerst de nagel dun frezen en zoveel mogelijk mycose (schimmel) verwijderen. Dan is het zaak dat u met een product de nagels dagelijks thuis zelf gaat behandelen. Ik ben zelf (uit ervaring) heel tevreden met het product wat ik zelf verkoop in mijn praktijk. De schimmel is een hardnekkig verschijnsel dat zich niet zo makkelijk laat pakken, ze hebben namelijk sporen (voor onze ogen niet te zien) die nog lang aanwezig kunnen zijn, daardoor kan de schimmel weer snel opkomen als we niet voldoende doorgaan met de behandeling. De behandeling is klaar als de nagel weer gezond uitgegroeid is, dat verschilt van 6, 8 maanden tot 1 jaar en soms zelfs langer, verwacht niet dat een schimmelnagel die we al een aantal jaren hebben er in korte tijd van genezen zijn. Ik zeg altijd, de aanhouder wint het.


NAGELREGULATIE d.m.v. gel:

Dit is een techniek met UV-gel waar ik cosmetische teennagelcorrecties mee kan verrichten zoals:

Bijv. bij schimmelnagels, als ik de nagel dun heb gefreesd en U wil toch met mooie teennagels in de open schoen (en dat willen we toch allemaal) dan kan ik er een gelnagel opzetten en U hebt weer een mooie nagel, en wat nog mooier is dat U gewoon door kunt gaan met de  behandeling met de anti-schimmelspray, want dat is en blijft wel heel belangrijk. Maar gelnagels kunnen voor meerdere correcties gebruikt worden, bijv. bij een gespleten nagel of als er een hele hoek uit de nagel is dan kan ik de nagel weer mooi in een geheel maken.